Etyeken tudnak valamit

Címkék: vélemény etyek

2014.12.09. 07:40

A szülőföld szeretetétől vezérelve, egy helyi fotóssal és kiadványszerkesztővel együttműködve készítenek falinaptárat a régi és a mai Etyeket ábrázoló képekből.

Kurusa László és Imeli László képeslapgyűjtőknek olyan kincse van Bicskéről, hogy a bőség zavarában szenvedne a bicskei szerkesztő, aki egy bicskei nyomdásszal dolgozhatna együtt a mi naptárunkért.   

Imeli László két részben nyújtott egy csomó olyan helyszínt, amit régi lap vagy felvétel ábrázol és ő egy mait is hozzátett. Közöltük és azóta is köszönjük Olvasói értékteremtő kreativitást. Nézze csak a mi kis városunk az etyeki képeket kedvcsinálónak, hátha elindul valami...

És mondjuk minimum önköltségi ára lenne. Nem fontos különben. Egyáltalán nem.  (Ahogy a Kossuth tér karácsonyi díszkivilágítása sem fontos, de akkoriban, amikor ez hagyomány kezdett lenni Bicskén, jobb íze lett tőle az ünnepnek azon a téren áthaladva, amire művelődési ház, gyülekezeti terem, középiskola, postahivatal, lakóházak, patikák, boltok, egészségügyi központ, járási hivatal, okmányiroda tekintenek. Nem fontos. Hadd érezze a városlakó, hogy körülbelül ennyit számít ebben a városban a karácsony mint ő maga. Hadd érezze, amikor hajnali sötétben munkába indul és délutáni sötétben megjön, hogy itt nem az számít, hogy neki mi tetszene. 

 

etyek2015.jpg

 

 

trafik.jpg

 

 

etyek_23.jpg

 

 

etyek2.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása