Békés, boldog új évet kívánva kérdeztem meg az FM RFK Sajtószolgálatát, hogy milyen rendőri munkára volt szükség 31-én és elsején a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén. 

Horváth Diána c. r. zászlós, az FM RFK kommunikációs referense felhívott és örömmel tájékoztatott, hogy voltaképpen teljes nyugalom volt. Abban maradtunk nagy egyetértésben hogy legyenek a beszélgetéseink a boldog új évben mind ilyenek, ne kelljen ragozni, legyen békesség itt Bicskén (is) mindenkor. 

Kutenics Péter, a Bicskei Mentőállomást vezető mentőtiszt így válaszolt: 

- Nyugodtan telt a Szilveszter, sem éjszaka, sem hajnalban nem volt riasztás.
Viszont 1-én reggel már balesethez kellett vonulni az M1- re ahol két külföldi állampolgárt láttunk el.

A Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság szolgálata december 31-én végig riasztásmentes készenlétben állott "kilövésre készen". 

Elsején 7 óra 24 perckor közúti balesethez riasztották őket az autópályára.  20 óra 8 perckor Zsámbékra, egy Etyeki utcai családi ház füstölő padlásához hívták a bicskei erőket, akik egy kéménytüzet vágtak rendbe.

Ma 4 óra 15 perckor égő személygépkocsihoz riasztották tűzoltónkat szintén az autópályára.

 

ia      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása