Olvassák a Bicskei Szót, velünk rezonálnak városunk nagyszerű vezetői, hiszen 0 Ft+ÁFA/hó szaktanácsaink párszor már célba találtak náluk. 

Lapunk a napokban foglalkozott e két témával és vezetőink máris megoldás útján haladnak. Évente tízszer lesz kerti és zöld hulladék elszállítás ingyen, már csak a kerti gaz és avarfüstölést kell tavasztól őszig teljes mértékben betiltani, hogy megőrizhessük a jó vidéki levegőt egy autópálya, egy készülő hagymázas dízel kisvasút álom és társai közelében is. Csak tessék rendesen kommunikálni a bölcs döntést. Segítünk. 

Azért érdekes a rendelet módosítása, mert április 1-től már nem az önkormányzat finanszírozza a céget, hanem az új állami szervezet. Most már semmi sem drága. 

 

A másik: önkormányzati rendészet létrehozásáról is döntöttek, ami hatósági jogkörrel járó közterület-felügyelet Bicske és környékének gyalázatos mértékben szeméttel telehordott részeinek megtisztítása érdekében.

"Az önkormányzat, amennyiben valóban hatékony önkormányzati rendészetet akar létrehozni, akkor legalább 4 fő alkalmazását kell elrendelnie, akik közül 2 fő közterület-felügyelő, 2 fő mezőőr lenne. A szerv létrehozása és fenntartása nagyobb költségekkel jár, mint amennyi finanszírozás jár érte. A forráshiányt vagy helyi adókból vagy a mezőőrök esetén a mezőőri járulékból lehet finanszírozni" - írja előterjesztése végén Pálffy Károly. 

 

Olvassátok továbbra is a bicskeiek blogját, hallgassatok a bicskei jó szóra!    

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása