Baleset történt, ahová bicskei rendőrök, mentők és bicskei és tatabányai tűzoltók vonultak ki a tragédiához az életmentés érdekében. 

A baleset abban a kereszteződésben történt (Felcsút, Olajtelep, Csákvár), ahová már régen megépülhetett volna egy körforgalom....

Úgy tudjuk, személyautó szorult tehergépjármű alá.

 

Egy ember meghalt. 


"Halálos baleset" címmel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 15:57-kor adott egy ki egy közleményt e közúti tragédiáról: 

Felcsút közelében egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött egymásnak. A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. augusztus 22-én délután a 811-es és a 8126-os számú út kereszteződésében. A baleset során egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött egymásnak. A személygépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök a forgalmat Száron keresztül az 1-es számú főútra terelik. A Vértesacsa irányából közlekedőknek javasoljuk, hogy Alcsútdoboz irányába kerüljenek.
Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

 

A Katasztrófavédelem közleménye: 

 


Esemény időpontja: 2016 augusztus 22. 15:51

Egy teherautó alá szorult egy személyautó, egy ember meghalt.
Egy téglát szállító teherautó alá rohant és ott beszorult egy személygépkocsi Óbarok és Felcsút között, a 811-es és a 8126-os út találkozásánál. A személyautóban hárman utaztak, egyikük életét vesztette a balesetben. A másik két utas súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bicskei önkormányzati tűzoltók mellett a tatabányai hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, hogy a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával megkezdjék a műszaki mentést,a sérültek kiemelését.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása