"Állítom, hogy ez a megye legbizsergetőbb és leghasznosabb projektje lehetne.
Lehetett volna.
Nem a két kietlenség és ingerszegénység között ide-oda biliárdozó kisvasút, nem a felnőttférfi-ideglevezetésre és aktív gyepfejlesztésre létrehozott fociaréna. Nem.
Az új és újabb korosztályok, gyermekek és fiatalok tanulását és tudását elősegítő, tartalmas és a családokat nem szétszakító, hanem összehozó programot nyújtó központ: csillagásztáborral, kempinggel, szállással, csillagdával, 8 hektáros, kirándulásra, túrázásra kitűnő erdővel - de ha már fullextra, terveztek ide golfpályát és sárkányröptető rétet is...Mellesleg simán eljöhetett volna ide a kisvasút is, ha már.
Manapság maroknyi ember tud egyáltalán az egészről és még kevesebben foglalkoznak vele egyáltalán. Európa egyik, a maga korában legmodernebb, legjobban felszerelt csillagvizsgálójának meg vannak számlálva a napjai. Ez egy magyar történet, Fejér megyei történet, a mi történetünk."

8bca3ee54c4e3272f76b54963f9e0290.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása