Három kamion ütközött az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán csütörtök délután Herceghalomnál, a mentés idejére a teljes útszakaszt lezárták, több kilométeres a torlódás - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője - olvasható a Népszavában az MTI híre alapján. 

kamion.jpeg

Csámpai Attila elmondta, hogy Budapest felé a 25-ös kilométernél, Herceghalom közelében három kamion ütközött össze ráfutásos balesetben. Az egyik kamion vezetője a fülkébe szorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Több kilométeres torlódás alakult ki, mert az érintett szakaszon a kiömlő rakományok miatt teljes szélességében lezárták az autópályát. Veszélyes anyag nem került az úttestre - fűzte hozzá a szóvivő. Az Útinform információi szerint a 39-es kilométernél lehet letérni az autópályáról az 1-es főútra, majd Biatorbágynál, a 21-es kilométernél lehet visszahajtani a sztrádára.  A SPAR KÖZPONTIG, A SZÉLESCSAPÁSIG ÁLL A KOCSISOR. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása