A Kossuth utcában a Varga József utca magasságában történt közlekedési baleset - értesült a Bicskei Szó. Az első hírek félpályás lezárásról is szóltak (nyilván a helyszínelést végzők adatrögzítő munkája miatt), de amikor a Kisfaludy sarokról szemrevételeztük az utcát  és forgalmát, akkor már minden rendjén valónak tűnt. 

"Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2017. október 18-án 13 óra 50 perckor Bicskén, a Kossuth utcában. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kerékpár és egy gépkocsi ütközött össze, személyi sérülés szerencsére nem történt" - válaszolta megkeresésünkre  Sipos Mónika r. főhadnagy, a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának munkatársa. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása