32829065_1904085776291585_7406384528849108992_n.jpg

 

Motorosoknak, és nem motorosoknak... - írja Kispál Kinga és így folytatja:
Kedves Mindenki, de leginkább tatabányai és bicskei ismerőseim!

Május 25.-26. -án a tatabányai Turul népe Baráti kör (...szelíd motorosok.. ) egy kis baráti, jó hangulatú, családias összejövetelt szervez,remek koncertekkel. Tatabánya mellett a Síkvölgyi Lovarda területén. Térkép: https://bit.ly/2rNNxnN
A koncertekre 1000 forintos támogatói jegyet válthattok. Messziről jövőknek megoldható a sátorozás is. Az ebből befolyó összeggel a bicskei, fél árván maradt gyermekeit egyedül nevelő édesapát támogatják. : https://bit.ly/2rObM5q

Következő eseményekkel készülnek erre a két napra.
"25.én 10 órától várjuk a motorok szerelmeseit egy kis nézelődésre. Lesznek veterán motorok és a mai kor csúcstechnikái is. 17 órától sorversenyre várjuk az 5 fős csapatokat. Fődíj egy bukósisak.
18 órától megnyitjuk a kapukat a közönség előtt az esti koncertekre.
19 órától a Wireless Heart zenekar melegíti be a nagyérdeműt , majd következik a Határzár és végül a Black Jack zenekar lép színpadra a tőlük megszokott profizmussal.
26. án szombaton reggel 8:30 kor indulunk a tatabányai sportcsarnok mögötti parkolóba egy baleset megelőzési napra.
Innen 11:30 kor tovább indulunk Császárra a Henrix Western farmra. Itt egy kis ízelítőt kaphatunk a valamikori vadnyugat életéből. 14 órakor vissza indulunk Síkvölgyre. 19 órától a Felvidéki Paranoid zenekar húzza majd a talpalávalót. Őket követi majd a Tatabányán már jól ismert Üstökös zenekar."

Köszi ha hírét viszitek, tovább osztjátok....

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása