Az információ szülők révén jutott el hozzánk. Elmondták, hogy megértik a műszaki problémát, tudják, hogy mindent megtesznek az elhárítás érdekében, de a tájékoztatást hiányolták. 

Bárányos József, a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola igazgatója elmondta:

- Kettő nappal ezelőtt történt a meghibásodás. A 15 cm-es szigeteléssel és szigetelt nyílászárókkal rendelkező épület tantermeiben mobil fűtőegységekkel biztosítjuk a minimum 22 Celsius fokot Reggel négy órakor a portás minden teremben bekapcsolja a fűtést, a termeket esetenként reggel hét előtt magam is végigjárom, hogy minden rendben van-e. Vasárnap is fűteni fogunk a rendelkezésünkre álló eszközök segítségével a temperáló fűtés érdekében.

Szülői értekezletet nem hívtunk össze, de minden tanulónak, minden osztályközösségnek  elmondták kollégáim, hogy mire számíthatnak, mire készüljenek a napokban. A jövő hét valamely napjától reményeim szerint működni fog a központi fűtést. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy az önkormányzatunk minden eszközével segítené munkánkat, ha ezt kérné bármelyik szükséghelyzetbe kerülő bicskei iskola.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása