A bicskei Németh Ádám többszörös bajnok downhill kerékpár versenyző (és crossmotorversenyző) tegnapi, a Bakonyban, Eplényben elért eredményéről írt olvasónk.  

Olvasónk kis-nagyfia rajong ezekért a sportokért és követi a bicskei Németh Ádám pályfautását. Ez a kép 2017. májusában készült és a Facebook profilja a forrása. Májusi eső aranyat ér. 

18424133_1387579981288637_3154815207123310073_n.jpg

"Tegnap,egy bicskei fiatalember szép eredményt ért el terepbringában. (Az esős bringás posztodról jutott eszembe.) Na őket is elkapta az eső, még jobban mint téged.  És ő nem térkövön ment, mint te, hanem full taknyos sáron zúztak a nagy hegyről le Eplénynél, nagyokat repülve, sziklakertekben landolva. Félelmetes.   

Németh Ádám bár már régóta crossmotorral tolja, ebben az országos bajnokságban, ami évente van, szintén indul. 

Ha jól látom, most 12.helyezett lett, de  iszonyat sok versenyzőből. Ez a felvétel hosszú, viszont végig nagyon érdekes, látványos, akrobatikus. ha nincs időd végignézni, állítsd 1 óra 50 perchez és pár percen belül meglátod Ádámot a cél előtt, még azt is bemondják, hogy bicskei és azt is, hogy milyen eredményes. Elismeréssel szólnak róla. https://www.facebook.com/watch/live/?v=422892292301558&ref=watch_permalink 

Többszörös bajnok. 

Fiam totál bele van zúg zúgva ebbe az egész sportágba, amitől én nagyon féltem. 
Megnéztük tegnap hogyan csinálják a nagyok. Hát őkelme még lelkesebb lett. Én pedig még jobban félek. No, de az anyák ilyenek." 

Beírtam a keresőbe a Németh Ádám downhill-t és sokat írnak róla. Egy 2019-es bekezdés a bringasport.hu-ról: "Ádámról tudni érdemes, hogy a Downhill Országos Bajnokságok történelmében 2012 óta folyamatosan valamelyik kategória dobogóján áll, ráadásul egy Junior és három Merev győzelemmel is büszkélkedhet. Esélyeit csak az ronthatta, hogy az OB előtt egy héttel sikerült eltörnie a kisujját, de a bicskei srácot ismerve ez nagy megálljt nem jelentett neki és vitte is az első futamot."

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása