272690977_2900359043544228_1629923476913537769_n.jpg

"szia, ne haragudj hogy íródom
de valaki vagyis a legjobb tollú feldobhatná már azt a témát kis falunkban, hogy most már csak 99 nap múlva Bicskén áthalad a Giro Italia, Bicske történetének leginkább világraszóló, legnagyobb sporteseménye.
Mindeközben Bicskén romokban hever a főút, nem lehet ott rendesen végigbringázni a puklik meg kátyúk miatt. Ez  ocsmány és 150 ország közönsége nézi...
Arról nem is beszélve, hogy már rózsaszínbe kéne világitani a városházát.  
szóval ezt lehetne nálamnál szebben megénekelni valahogy, már amennyiben tetszene e téma egy jó tollú bringásnak, aki egy szintén jó tollú bringás apja is egyben." 
https://www.facebook.com/esbringa/posts/2900360013544131

 Köszönöm, a teljesen jogos észrevételt is.  Tudtommal a Bicske felirat már rózsaszínben pompázik a Bicske Szíve Parkban.  
Az útvonalból "csak" a Szt. István úttal és a Kossuth utcával  vannak problémák. Előbbi vállalhatatlan. Utóbbira is ráfér a munka. A közutasok feladata. Télen nem lehet aszfaltozni. Szerintem neki fognak állni már koratavasszal és ez is meglesz végre. Elmondhatjuk majd reményeim szerint, hogy áttételesen a   Giro d'Italia-nak köszönhetjük a bicskei főutca megújulását. 

A Giro Bicskét Felcsút felől, a Tatai út-Szt. István u.-Kossuth utca-Mány útvonalon fogja érinteni.
A Szt. István úton kívül néhány helyen már a Kossuth utca burkolata is javításra szorul.

Sajnos a címvédő éppen hétfőn törte magát össze csúnyán, de lesznek magyar kerekesek is a mezőnyben, köztük olyan fiatal is, aki tavaly 3-4 napig viselte a rózsaszín trikót.

  
 Tudtommal a szervezés már helyben is folyik. Az olasz rendezőség - gondolom -, a szigorú szabályok  figyelembe vételével dolgozik. Reméljük, hogy az állami közút a tőle telhető legjobbat hozza ki magából a bicskei főutca kapcsán. 

Az biztos, hogy az egyeztetés azért is szükséges, mert komoly lezárásokkal jár majd az áthaladás ezen a pénteki kora délutánon. A rendezvény biztosítása egészen biztos széleskörű, közös munkát igényel majd. Érdeklődésed nagyon köszönöm és jó bringázásokat Nektek is.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása