Nem lett végiggondolva

Címkék: vélemény máv

2023.09.20. 21:08

Elnéztem a buszmegállókban lévő jegykezelőket, ahogy informálják az utazókat. Ĥa szükségük van rá, bekéretőznek  a környező üzletek mosdóiba? Mármint nyitvatartási időben. 

Aki ezt kitalálta (vagy bevezetni kényszerült), nagyon nem gondol(hat)ta végig a helyzetet.

A helyközi autóbusz is a teljesen üres vasútállomáson fordul, és éppen a vonatpótló  nem megy be az állomás közelébe, a pénztár, az információ, az automata mellé - az eszem megáll. És ezt kell magyarázni. Azt sem értem, hogy nem volt napirenden még a képviselő-testület vezetői részéről a MÁV-val a lakosság igényeinek konzekvens képviselete. Régóta tudjuk, hogy vasúti felújítás készül. Nem állja meg a helyét az az állítás, hogy ez olyan nagyon hirtelen jött. Csak részben. Ha pedig volt ilyen egyeztetés, miért nem ismert a nyilvánosság előtt?   

Bicske vasútállomáson esőbeálló is van, meg az eddig is szegényes, de azért létező minimalista utaskomfort is megvan. Az új úton ki-be járhatnának a buszok, nem kell forgolódni sem, de még gondolkodnak.  

Most olvasom a polgármester posztját a megkésett  egyeztetésről, amit egy bicskei lakos nyilvánossá tett kérdéseinek tucatja előzött meg. Bízom a MÁV érdemi reakciójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny Laser nem szereti a gondolkodókat, erre se idő, se tér nincs az ülepe alatt : )
süti beállítások módosítása