A BME Építészmérnöki Karának 2006/07 tanév tavaszi félévében az Urbanisztika Tanszék VÁROSÉPÍTÉS 3. c. tárgya keretében mintegy 60 építészhallgató foglalkozott Bicske város településszerkezeti, településrendezési és építészeti kérdéseivel. A féléves feladat részeként a hallgatók megismerkedtek a város történetével, a település szép és kevésbé vonzó arcaival, s a város építészeti, városépítészeti összefüggéseinek felfedezése, Bicske megismerése alapján építészeti koncepcióterveket készítettek a város különböző izgalmas területeire.

A terveken megjelenik a Kossuth tér, a Hősök tere, Bicske-Alsó és Bicske vasútállomás, a Piac, Batthyány-kastély előterének koncepcióterve és a hallgatók által elképzelt jövőbeni arculata. A friss, lelkes hallgatói tervek több érdekes és gondolatindító felvetést tartalmaznak.

A kiállítás 2007. december 1-ig tekinthető meg, a Művelődési Központ aulájában nyitvatartási időben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása