A fehérvári háziorvosi rendelésben tegnap este hét órától visszaállt a megszokott rend. A regionális tisztifőorvos úgy tájékoztatta a Klubrádiót, hogy egy feljelentés sem érkezett eddig, az emberek megértették az orvosok döntését.

Balogh György, a MAGOSZ Fejér megyei demonstráció bizottságának tagja a Független Hírügynökségnek elmondta: rendben, baleset nélkül fejeződött be a demonstráció. Az autósok többsége szimpátiáját kifejezve a győzelem jelét mutatta ki nekik, csupán néhányan fenyegetőztek.

A fehérvári háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelőkben este hét óra után állt helyre a normális élet. A város száz rendelőjéből két-három fogadta hétfőn a betegeket. A rászorulókat megerősített ügyeletek látták el.

Forrás: Klubrádió 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása