Felsővezeték-szakadás okoz fennakadást a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon is Iváncsánál. Zalaszentivánon ugyancsak fadőlés miatt nem lehet Zalaegerszeg felé közlekedni.

Budapest-Ferencváros és Budapest-Kelenföld állomások között egy táblát sodort a szél a felső vezetékre, itt ezért késnek a vonatok. A Budapest-Vác, és a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon az áramszedő törése miatt szakadt le a felsővezeték, itt is jelentős késésekkel közlekednek a vonatok.

A Budapest-Kelebia vonalon Kunszentmiklós-Tass állomásnál, továbbá a Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon Felsőzsolcánál szakadt le a felső vezeték. Leányvár és Dorog között az Esztergomi vonalon fa dőlt a pályára, Csorna állomásnál is emiatt késnek a vonatok a GYSEV vonalán.

A hibák elhárítását a vasút megkezdte, de a vihar elhaladása után, várhatóan csak az éjszakai órákban állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés.

Forrás: Népszava

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása