Jankovics tavaly tavasszal nehéz időszakban, Nagy László távozása után vette át a serdülők mellett, a felnőtt csapat írányitását is. Nyáron az elnökség további bizalmat szavazott neki, így ő készíthette fel a csapatot az új bajnokságra. A Bicskei TC a harmadik helyen zárta a szezont és jelenleg versenyben van a bajnoki címért. Huszonöt bajnoki mérkőzésen dirigálta a BTC labdarúgóit, melyből a csapat 16-ot megnyert, 2-szer döntetlent játszott és hét vereséget szenvedett, ami közel hetvenszázalékos teljesítmény.

Jankó indoklásában kifejtette, hogy kimerült, elfáradt és úgy érzi, hogy a jelenlegi helyzetben valaki másra van szüksége a csapatnak céljai eléréséhez. Természetesen marad a klubnál, hiszen a serdülőcsapat edzője. A hétvégén Velencén, a listavezető elleni rangadó után azonban a felnőttektől elköszön.

Gyerünk fiúk, legyen szép a búcsúmeccs és minden további. Aztán hajrá Jankó, hajrá bicskei serdülők! - úgy gondoljuk, ez a sportszerű köszönet.

Széplaki Árpád

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása