A BKTVWEB megkeresésére Dr. Bazsó László, a város rendőrkapitánya elmondta, hogy péntek hajnali fél négy tájban valóban riasztották a rendőrséget. A járőrök két percen belül a helyszínre érkeztek és megkezdték az intézkedést.

Kiderült, hogy a klubon belül verekedés nem volt. Egy szemtanú nyilatkozott úgy, hogy a két, erősen alkoholos állapotban lévő sértettet látta az épület előtt. A sértettek nem tudták elmondani az intézkedő járőröknek, hogy mi történt, hogyan keletkeztek a nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik, kik és hányan bántalmazták őket, melynek következtében hámsérüléseik keletkeztek. A járőrök ezért hívtak mentőt a két sérülthöz, majd részesültek orvosi ellátásban.

A rendőrkapitány elmondta, még hogy nyolc napon belül gyógyuló sérülés esetén csak abban az esetben indítható eljárás, amennyiben a sértett feljelentést tesz. Ezt a két fiatalember ember nem kívánta megtenni. A járőrök az intézkedésről jegyzőkönyvet készítettek.

Azt, hogy Bicskén a fővárosi események alatt nem volt rendőr, Dr. Bazsó László határozottan cáfolta. Elmondta, minden ilyen intézkedésnél meghatározott létszámnak maradnia kell a városban, így volt ez most is.

Forrás: bktvweb – D.Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása