A tűzoltóság közleménye

2010.05.21. 20:29

Eddig összesen 90 káreset felszámolását végezték el egységeink. A munkáknak még nincs vége, az egységek folyamatosan dolgoznak a károk elhárításában. Ezek között volt tűzeset és súlyos közúti baleset is. A legtöbb munkát szokás szerint a veszélyesen megdőlt fák és a vízzel telítődött pincék, garázsok adták. Mindezek mellett a legfontosabb feladatunk az árvíz elleni védekezés volt. Tevékenyen részt vettünk a munkálatok végzésében, összehangolásában és irányításában, illetve figyelőszolgálatot láttunk el, továbbá segítettünk az érintett családok kitelepítésében.

A mérleg péntek délutánig 19 vízeltávolítás, 66 fakivágás, 3 tetőszerkezet sérülés, 1 tűzeset, illetve 1 közúti baleset, továbbá 4 gátépítés/megerősítés, valamint 2 kitelepítés. A civil önkéntesek mellett munkánkat segítette Bicske Város Önkormányzata, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, továbbá a sárbogárdi hivatásos, a vértesacsai, zsámbéki, vértesboglári önkéntes tűzoltók.

Segítségüket ezúton is köszönjük!

Kérésünk a lakosság felé, hogy csak a valóban életre, vagy anyagi javakra (épület, villamos vezeték, stb.) veszélyt jelentő káreseményeket jelentsék be. Amelyik káreset nem igényel tűzoltói beavatkozást, azt nem feladatunk elvégezni.

Győrik Szabolcs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása