A megnyitó június 24-én csütörtökön 19 órakor lesz a mindig művészet ízű Szentendrén, a Bogdányi út 5. szám alatt található Fotópasszázsban. Balázs kiállítása június 25-től július 12-ig látható kedd és szerda kivételével minden nap 10-18 óra között.


A kiállítást Szentendrén Hajtmanszki Zoltán Balogh Rudolf-díjas fotográfus nyitja meg.

Alkalmasint ő szólt Balázsról imigyen:

"Pálfi Balázs nagyon fiatal fotográfus, akinek szép gondolokba mélyülő munkájáta kézművesekre jellemző hangulati elmerültség, és a témák érzelmi átélése jellemzi.

Szeretettel látja a világot, amiből bárki bátran töltekezhet."

"Mert semmit sem hoztunk a világra, világos, hogy ki sem vihetünk semmit" - írja Pál apostol a Timóteushoz írott első levelében. Ezért is van az a mondás, amit e sorok írója Polcz Alaintől hallott: "A halotti ruhán nincsen zseb".

Szóval semmit nem vihetünk ki a világból fájrontjkor. De a szépet és szépen alkotók legalább hagyhatnak maguk után értéket. Mert megadatott. És a tetejébe Balázs nemcsak a fotografál. Erdélyi fafaragást is tanul hosszú évek óta.

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása