A ma már hetven életév feletti házaspár tíz éve költözött Bicskére. A levél aláírói szerint nyolc éve kezdett elmérgesedni a viszony, mert a házaspárnak több közvetlen és nem közvetlen szomszéddal mindenféle problémája van.

Számtalan APEH ellenőrzést szakítottak a környezetükben élők nyakába, hivatali feljelentés és bejelntést tettek. "Betegesen járják a hivatalokat..." - szól a polgármesternek közel egy éve íródott, máig válasz nélkül hagyott levél - "...kérik, sőt, követelik az intézkedéseket, kioktatva a dolgozókat."

Mint írják, egy időben a szomszédok kioktatása volt porondon, gyermeknevelési, faültetési, viselkedési ügyekben. Szinte utasították (volna) a környéket cserjék, fák kivágására, "minden úgy történjék, ahogy ők szeretnék".

Az utcában élő vállakozókat akadályozzák a munkában a levél szerint és ezzel kapcsolatban már aktányi anyag keletkezett.

A panaszosok szerint házuk emeletéről, padlásáról figyelik, fényképezik a környéket - állítja nyolc bicskei család képviselője -, esetenként hangfelvételeket készítenek.

Kommunikálni a panaszosok szavai szerint nem lehet velük. A családok a református egyház segítségét kérték, moderátort szerettek volna kérni ebben az ügyben, mert komoly megpróbáltatás a rossz szomszéd, a két unatkozó ember.

"Nem szeretnénk, hogy tovább durvuljon, tragédiába torkolljon az ügy" - írta a bicskei polgárok közössége ezelőtt tíz hónappal Bicske polgármesterének és jegyzőjének a segítségkérést.

Válasz még nem érkezett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása