Tessely Zoltán Bicske város polgármestere, és a Fideszes többségű képviselő-testülete ennyivel azonban nem érte be. Bicske város lakóit még helyi megszorításokkal is nehezebb körülmények közé taszítja, hiszen emelte a közüzemű díjakat, növelte a helyi adókat és önmaga részére további juttatásokat kíván a mai testületi ülésen megszavaztatni, hiszen „szegény” polgármester Úr abból a havi 1.387.018 Ft-ból nem tud megélni. Ezért van szüksége további több százezer forintos cafetéria juttatásra.

Azért, hogy magára és az általa támogatott luxus kiadásokra a városnak legyen pénze, iskolai integrációba bújtatva újabb elbocsátásokra készül. Nem veszi figyelembe az iskolákba járó gyermekek és azok szüleinek érdekeit, véleményét, hiszen úgy gondolja, hogy a választásokon arra kapott felhatalmazást, hogy saját maga érdekében bármit megtehessen Bicske városában.

Tessely Úr az előző 4 évben Fejér megye képviselő-testületének is tagja volt, sőt tanácsnoka. Jó iskola volt ez számára, hiszen az előző 4 évben annyira jól gazdálkodott a megyei önkormányzat, hogy csőd biztos került a Fejér megyei Szent György Kórház élére valamint a Fejér megyei Múzeumok élére is, Fejér megye adóssága 2,6 milliárd forintról közel 12 milliárd forintra növekedett.

Jó lenne, ha a polgármester Úr választási ígéreteit betartva, magát nem ügyvédek hadával körülvéve (évi kb.10 millió forintos költségen) végre a városra nehezedő gondokkal, és problémákkal foglalkozna, arra helyezne hangsúly, ami a feladata. Ha ez nem megy neki, akkor levonná a következtetéseket és lemondana az általa viselt tisztségekről. Bicske város lakói pedig olyanra bízhassák életüket, akik értenek a rájuk bízott feladatokhoz, és a városban élő és dolgozó tisztességes, becsületes emberek érdekeit tartják fontosnak.

A MSZP Fejér Megyei Szövetsége a MSZP Bicskei Szervezete és a MSZP önkormányzati képviselői tiltakoznak az előkészítetlen, a diákok és szülők érdekeit figyelmen kívül hagyó iskolai összevonások ellen, a helyi adók és közüzemi díjak emelése ellen. Felszólítják a polgármestert és a képviselő-testület Fideszes képviselőit, hogy ne megszorításokkal, hanem a rájuk bízott vagyon működtetésével teremtsék meg a város lakóival közösen Bicske város működésének feltételeit.

Székesfehérvár, 2011. március 3.

MSZP Fejér Megyei Szövetsége
MSZP Bicskei Szervezete
Bicske város képviselő-testületének MSZP képviselőcsoportja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása