Bicske Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Humánerőforrások Bizottság 2011. június 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülés jegyzőkönyvéből:

A 2011. évi nyári időszakban a Bicskei Tanuszoda nyitva tartásán, a nyári iskolai és magánkezdeményezésű táborok idejének figyelembe vételével nem változtat, a wellnes szolgáltatást 13 órától javasolja az alábbiak szerint:

Június 16-tól július 31-ig reggel 6 órakor nyit az uszoda, 13 órakor nyit a szauna és pezsgőfürdő, 21 órakor zárnak.

A bizottság a júliusi soros ülésén felülvizsgálja az uszoda nyitva tartását, addig a használat szélesítését javasolja a strandolási és udvar-kihasználási lehetőségek bővítésével - zárul a kivonat.

Szerkesztőségünk valószínűsíti, hogy augusztusban valószínűleg két-három hetes nyitvatartási szünet  lesz.

Megjegyezzük, hogy abban az uszodában, ahol 13 órakor nyit a wellness sziget, alkalmasint délelőtt is kevesebb vendég lesz. Ezért, ha a bizottság ilyen alapon vizsgálja a délőtti forgalmat, nem kaphat teljesen valósághű képet, hiszen a délután vonzerejét extra szolgáltatás növeli.

Maradjunk azonban annyiban, hogy minél többen menjünk délelőtt úszni - hátha hatással lehetünk a számok embereire.

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása