Október 6-án Bicske város választott vezetőinek elküldött állampolgári érdeklődésemre a mai napig nem kaptam választ. Kérdésemben arra voltam kíváncsi, ki és miért hívott rendőrt a Bicske Szíve parkban dolgozó jó szándékú bicskei polgárokra.  

Továbbra is várom a szíves választ, hogy a Bicskei Szó olvasói értesüljenek erről is. Álljon itt ez is, ahogyan október 6-án is csatoltam levelemhez: http://bicske.blog.hu/2012/10/06/jo_szandeku_bicskei_polgarokra_hivatott_rendort_a_polgarmester

Üdvözlettel, Izing Antal 

                  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biztosan tudják Ők azt?
A tények makacs dolgok. Igen, ők biztosan tudják, hogy ki hívott rendőrt. Az FM RFK kérdésünkre adott válaszából egyértelműen kiderül, hogy a bicskei önkormányzat hívott rendőrt a városi ingatlanra. Másrészt a hatáskörök természete miatt nem lehetséges, hogy a polgármester tudta nélkül bárki rendőrt hívhatott volna - (történetesen becsületes, szülővárosukat önzetlenül fejlesztő, dolgos bicskei polgárokra). Másrészt, kedves Mrs.Rossie, ha majd ennek ellenére azt állítják, hogy nem tudják, miért nem válaszolták azt, hogy nem tudják?? :)

Szíves figyelmedbe ajánlom: bicske.blog.hu/2012/10/08/fokapitanysag_a_bicskei_onkormanyzat_hivott_rendort
süti beállítások módosítása