Martin Bicskén járt általános iskolába és Bicskén élt. Jogosítványa néhány napos volt, éppen egy hetes. Az autót  barátnője édesanyjától kapta kölcsön, Martin barátnőjének családja Budakeszin élt. 

bicskeibaleset1mtilakatos.jpg

Fotó: Lakatos Péter MTI

A másik autóban közlekedő autóvezető egyedül utazott a Volvo-ban, sérülése súlyos. Személye és lakhelye még nem ismert.  Mindkét autó égett, mint azt ma hajnalban már közreadtuk, a bicskei tűzoltók oltották el a tüzet. 

Közszeretetnek örvendő növendékre emlékeznek, kőművesnek tanult, felnőtt jogú fiatal volt. Párjával  házasságot terveztek.  A fiút Bicskén dédnagyanyja nevelte fel. A dédanyja halála után került a Gyermekotthonba

Tegnap Tatabányán jártak, vásároltak.  

Tegnap este kilenc óra tájban megint elhagyták a Gyermekotthont, utasként velük tartott Zoltán, aki szintén gyermekotthoni növendék volt. A másik két utas szintén bicskei kötődésű fiatal. Attila Tatabányán élt, és a balesetben meghalt egy Zrínyi utcai fiatal is: Patrik.   

A Gyermekotthonban megkezdődik e hatalmas közösségi trauma feldolgozása. Fekete zászló leng az épületen és döbbent csend honol.  Fekete karácsony. Srácok.   

A baleset sérültjének mielőbbi maradéktalan gyógyulást kívánunk. A fiatalon életüket vesztett embereket Isten nyugosztalja és adjon vigasztalást mindenkinek, akik ismerték és szerették őket.    

Vigyázzunk magunkra és egymásra az utakon, ne okozzunk elképzelhetetlenül nagy fájdalmat se a saját családunknak, se másénak. 

   nybsz.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása