Rózsa utca eleje a Lidl felől, életveszély, főleg bicóval sötétedéskor!!! Meg ha csak pár napig is, de kitörheti a nyakat a bicós.
36433993_10212091612065824_1970725952560300032_n.jpg

 

Egy gyerekeivel a kerékpárút felé tartó család beszámolója szerint előttük történt, hogy az autós észrevette a kivágást, ösztönösen elrántotta a kormányt, de jött egy másik autó szemben. nem lehetett volna közéjük tenni  egy ujjat.
A dolog sok szempontból érdekes.
A törvény szerint a közút kezelője az önkormányzat. 
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=9588.348704
Az önkormányzati utak fenntartását, kátyúzását az önkormányzat a Bicskei Gazdasági Szervezetre ruházta.
(Ezt most még nem találom a honlapon, de  holnap meglesz, ha ezt elolvasták.)
A BGSZ vállalkozót von be a munka elvégzésébe, kérdés,  lehet, hogy az mennyire és milyen formában felel meg a vonatkozó jogszabályi előírásoknak. A város vezetése azt hiszi, hogy a felelősséget letolta magáról azzal, hogy átette a munkát, miközben a feltételeit a közút kezelőjének kell a jogszabály mentén meghatározni.
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=55573.317339

Ez az "eredménye" annak, amit magunk körül látunk. Lehet mondani, hogy végre történik valami. Ez azonban félrevezető, manipulatív féligazság.  Máskor is dolgoztak és építettek, az építkezés tehát nem most kezdődik. És azért, mert a kötelességének tesz eleget az önkormányzat, az nem azt jelenti, hogy minden kis és nagy hibáját szó nélkül el kell nézni. Megköszönheti, ha a lakók figyelmeztetik.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pár méterrel arrébb van sokkal mélyebb is, ráadásul a felét leaszfaltozták, majd valószínűleg elfogyott az anyag, és napok óta úgy hagyták. Vajon ki rendelte ezt így meg, és ki felügyeli? Táblák sehol, figyelmeztetés sehol. Persze őröljünk, hogy megcsinálják, de így?
süti beállítások módosítása