Csabdin belül megkezdték a kerékpárút folytatását úgy, ahogy a  patakparti útvonal az eredeti tervekben szerepelt. Az érintett kertek tulajdonosaitól azért nem kell egy-két métert igényelni, mert a település közigazgatási határáig megépült út folytatása közvetlenül a patakparton keskenyebb lesz, de magántulajdont nem vesz igénybe megépítése.
A faluközpontig (az iskola mögött a patakig, a focipályával majdnem szemben) vezet az új út, onnan folytatódik a már ismert szakasz.  A kertek alatti járda biztonságosabb közlekedést nyújt majd a Szabadság utca szóban forgó szakaszán, kiváltva a másik két utca (Petőfi és Előhegy) kerékpárosoknak jelenleg kijelölt útvonalát. A patakmeder kotrása is el fogja érni a területet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása