A MÁV Kommunikációs Igazgatóság közérdekű adatigénylésünkre adott válasza szerint semmit nem terveznek építeni a Bicske alsón lebontott épület helyére.  

A lakosság tájékoztatásának hiányát feszegető kérdésünkre ezt a kitérő választ kaptuk: "mint már jeleztük a MÁV saját területén végzett munkálatokat, ezeket saját hatáskörben ütemezi."

Arra a kérdésre már nem  kaptunk választ, hogy a polgármestert tájékoztatták-e a bontásról. Valószínűsíthető, hogy igen, hiszen neki és stábjának minden tekintetben monitorozni kell a településen történő dolgokat. Irodája információs központ is kell legyen,  ami nem mehet el egy évszázados épület eltakarítása mellett, ami olyan-amilyen, de sok bicskei "szívügye" volt.  S amint megtudta a tervet (ha megtudta), polgármesterként  azonnal tájékoztatást kellett volna adnia márcsak azért is, mert szavakban évekkel ezelőtt vehemensen, nyilvánosság előtt  állt ki az épület megtartása mellett. 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása